Kraamcadeau van geboorteplaatje.nl

Heeft een stelletje in je omgeving recentelijk een kind gekregen? Dan is dat een heugelijk feit en het is dan leuk om ze te voorzien van een persoonlijk kraamcadeau. Via de website heb je de mogelijkheid om een persoonlijk geboorteplaatje te maken. Een persoonlijk cadeau heeft natuurlijk meer waarde dan een standaard cadeau. Maar is het wel verstandig om via de website een geboorteplaatje te maken? In deze tekst bespreken we de verschillende aspecten van de website.

Gebruiksvriendelijke website

Een positief punt van de website is dat deze zeer gebruiksvriendelijk is opgebouwd. Tegenwoordig is dit best bijzonder, want de maker van een website heeft tegenwoordig veel geavanceerde mogelijkheden. Het punt is dan ook dat veel websitemakers in de verleiding komen om veel van die snufjes te gebruiken. Dit is weliswaar leuk om te doen, maar tegelijkertijd zorgt dit er wel voor dat de website een stuk minder gebruiksvriendelijk is. Daarom is het ook te prijzen dat de makers voor eenvoud zijn gegaan. De website bevat slechts enkele buttons en het is ook zeer gemakkelijk om een plaatje te ontwerpen en deze vervolgens te bestellen. Ook mensen met minder digitale ervaring kunnen prima zelf een plaatje ontwerpen.

Een visuele website

De website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar de makers hebben er ook voor gekozen om de website te voorzien van animaties en leuke plaatjes. Je ziet op de homepagina verschillende leuke geboorteplaatjes van baby’s. Je krijgt dan ook gelijk een idee van de verschillende mogelijkheden. Het is overigens zeer verstandig om voor een visuele website te gaan. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat mensen lange teksten op websites zelden lezen.

Dit komt omdat de gemiddelde websitebezoeker zich moeilijk kan concentreren. Hier liggen meerdere redenen aan ten grondslag. In de eerste plaats leven we in een jachtige maatschappij. Dit heeft natuurlijk ook een effect op het brein van de gemiddelde mens. Daarnaast leven we in een digitale samenleving. Overal om ons heen zien we beelden, dus we zijn er ook helemaal aan gewend geraakt.

Gemakkelijk een geboorteplaatje ontwerpen

Het ontwerpen van een geboorteplaatje klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is niet het geval. Het is namelijk zeer gemakkelijk om via de website het plaatje te ontwerpen. Ze hebben daar een speciale pagina voor gemaakt. Je hoeft slechts verschillende stappen te doorlopen. Eerst moet je een plaatje van de baby uploaden. Daarna typ je de naam van de baby in. Hiervoor gebruik je de daarvoor bestemde balk. Je kunt zelf het lettertype kiezen.

Daarna kun je het geboorteplaatje ook van aanvullende tekst voorzien. Denk daarbij aan de geboortedatum, geboortetijd, gewicht en de lengte van de baby. Ook hierbij heb je de weer keuze uit verschillende lettertypes. Na het invullen van alle tekst, kun je ervoor kiezen om aanvullende producten te bestellen. Dit betreft een leuk houdertje en cadeauverpakking.

Meerdere betalingsmogelijkheden

Op de website is het mogelijk om op verschillende manieren te betalen. De meeste mensen betalen met iDEAL. Dit is ook logisch, want vrijwel elke Nederlandse bank heeft een koppeling met dit betaalsysteem. Niet iedereen maakt echter gebruik van dit betaalsysteem en daarom hebben ze ook alternatieven. Ze accepteren ook verschillende creditcards als betaalsmiddel. Dit is ideaal voor mensen die even krap bij kas zitten, maar toch alvast een geboorteplaatje willen bestellen.

Contact opnemen via een formulier

Op de website vind je helaas geen telefoonnummer. Je kunt alleen contact opnemen via het contactformulier. Ook is er een speciale pagina met vragen die veel zijn gesteld. Op die pagina vind je overzichtelijke reacties op de vragen. Bekijk dus eerst deze pagina voordat je besluit om contact op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.