Bouwpercelen te koop in drie gemeentelijke verkavelingen

Bouwpercelen te koop in drie gemeentelijke verkavelingen
28-10-2016

De gemeente heeft een 20-tal bouwpercelen te koop in drie verschillende gemeentelijke verkavelingen. Er is een grote verscheidenheid in ligging, oppervlakte, prijzen en bouwvoorschriften. Daardoor kan iedereen die op zoek is naar een stukje bouwgrond er wel zijn of haar gading in vinden.

 

Hieronder vindt u een overzicht en een link naar alle nodige informatie en documenten.

 

 

Te koop: 5 ruime bouwpercelen voor gekoppelde woningen

gemeentelijke verkaveling Kapelstraat - Haasbosstraat


In deze verkaveling zijn vijf percelen beschikbaar voor eengezinswoningen: 2 loten voor open bebouwing en 3 loten waarbij de woningen met de bijgebouwen aan elkaar worden gekoppeld. De oppervlaktes varieren van 489 m² tot 612 m². De prijzen gaan van 78.2400 euro tot 99.225 euro.

 

De ligging is uiterst rustig, en toch vlakbij de kern van Lindel waar alle voorzieningen voorhanden zijn. Voorst is er een vlotte bereikbaarheid op slechts enkele minuten van het centrum van Overpelt en de autowegen richting Hasselt-Eindhoven en Lommel. Handel, diensten, vrij beroep en kantoor zijn toegelaten tot maximum 100 m².

 

Klik hier voor alle informatie en documenten.

 

Te koop: 5 ruime bouwpercelen voor open bebouwing met zuidwest oriëntatie

gemeentelijke verkaveling Astridlaan-Beekstraat

 

In deze verkaveling zijn vijf kavels beschikbaar voor open bebouwing. De oppervlakte gaat van 590m² tot 886m². De prijzen variëren van 80.000 EUR tot 100.000 EUR.

 

De percelen zijn centraal gelegen langs de Astridlaan en hebben een ideale zuidwest oriëntatie. De bereikbaarheid is vlot, op slechts enkele minuten van het centrum van Overpelt en de autowegen richting Hasselt-Eindhoven en Lommel. De tuinen zijn ook bereikbaar langs de Beekstraat. Een rustieke bouwstijl (pastorijstijl, herenhuisstijl enz.) is verplicht. Handel, diensten, vrij beroep en kantoor zijn toegelaten tot maximum 100 m².

 

Klik hier voor alle informatie en documenten.

 

 

Te koop: 9 bouwpercelen met voor elk wat wils in gezinsvriendelijk opzet

gemeentelijke verkaveling Akkerstraat-Zaaipad

 

Er zijn nog 5 bouwpercelen te koop in de gemeentelijke verkaveling 'Zaaipad'. Daarnaast resten er nog 4 in de Akkerstraat.

 

Het gaat om de gemeentelijke verkaveling Akkerstraat/Zaaipad ten zuiden van het centrum van Overpelt. Het is een gezinsvriendelijke en jonge buurt, met autoluwe straten en een groen kader. De wijk ligt op wandel- en fietsafstand van het centrum met scholen, winkels en een breed aanbod aan dienstverlening. Het Zaaipad is de ruggengraat van een kindvriendelijk woonproject in Overpelt. Binnen het project ligt een attractieve speelruimte, deels verhard voor fietsen, rollerskaten, ... en deels groen ingericht met speelelementen in en over een wadi. Deze groene speelstraat is een schakel binnen een speelweefsel dat de buurt op een aantrekkelijke manier verbindt met het centrum.

 

De bouwpercelen die nog te koop zijn, zijn van verschillende oppervlaktes en met verschillende voorschriften aan interessante prijzen. Dus zeker voor elk wat wils!

 

Klik hier om naar alle informatie en documenten te gaan.

Terug naar het overzicht