REPAIR CAFE

REPAIR CAFE
We gooien ontzettend veel weg. Ook voorwerpen waar bijna niets mis mee is en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn.

Op zaterdag 22 APRIL zal in ’t Pelterke alles wederom draaien rond repareren. Tussen 13 en 18 u krijgen bezoekers de mogelijkheid om, met hulp van deskundigen, hun kapotte spullen te repareren. Alles waar wat aan hapert krijgt in het repair café een tweede leven.

• Heeft jouw fiets een herstelling nodig? Dan verwachten we jou met je fiets!
• Is het Touchscreens van I-pads, I-phones, lcd-schermpjes stuk? Breng het mee en we gaan het herstellen !
• Kleine huishoudapparaten of ander klein elektrisch materiaal dat het niet meer doet? Samen proberen we ze weer aan de praat te krijgen.
• Kleding herstellen of kleiner maken, ritsen plaatsen,… samen met jou maken we ze weer zo goed als nieuw
• Herstellen van parel- of kralenkettingen is nieuw op ons repaircafé !

Fietsen - kledij - gsm-schermpjes -elektrische apparaten – parelkransen…

De reparaties worden gratis uitgevoerd door vrijwilligers, zonder verplichtingen en garanties met als enige doel het defecte apparaat of kledij te redden van de afvalberg

Kom dus ons Repair Café bezoeken ! (en breng te herstellen spullen mee).
Contact: JANSSEN RONY janssenrony@hotmail.com 0485 984 447


Ben jij ook gebeten door de herstelmicrobe en heb je zin om onze ploeg reparateurs te versterken? Laat het ons weten en help zo mee de afvalberg te verkleinen. Je bent van harte welkom !

OOK AANWEZIG OP HET REPAIR CAFE

WEGGEEFWINKEL
Op het repair café zal er niet alleen gerepareerd worden maar kan je ook een bezoek brengen aan een weggeefwinkel. Spullen die je niet meer nodig hebt breng je mee en indien je iets kan gebruiken uit de weggeefwinkel mag je het gratis meenemen. Info op www.hetgoudenhart.be
HUURDERSSYNDICAAT
Ook het huurderssyndicaat zal aanwezig op ons repair café. Deze organisatie komt op voor uw recht op wonen. Dit is het recht te kunnen beschikken over een degelijke woning naar eigen keuze, in een goede woonomgeving, tegen betaalbare prijs en er ongestoord te kunnen blijven wonen zolang men wenst.
Het Huurderssyndicaat Limburg is een vzw die de belangen van de Limburgse huurders verdedigt, zowel deze van privé-huurders als van huurders van een sociale woning.
Info op www.huurderssyndicaat.be
ZADENBIB
Ook komt de ZadenBIB van Noord-Limburg met hun collectie zaden van bloemen, groenten en kruiden naar het Repair café. Je kan er terecht voor het ruilen van zaden, maar ze ook gratis verkrijgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer?

Waar?

Jeugdlaan zn
3900 Overpelt

Prijs

0.0 (Basistarief: 0,00 €)