De balie van de gemeente bij u thuis. Doe hier aanvragen en spaar een rit naar het gemeentehuis.

Vereniginginfo.be

 

Vereniginginfo.be

Bij het runnen van een vereniging komen heel wat juridische zaken kijken. De wetgeving hieromtrent is daarenboven niet altijd even makkelijk. De nieuwe website www.vereniginginfo.be biedt voor heel wat van die problemen een meer dan passend antwoord voor het verenigingsleven.

 

Overpelt heeft een overeenkomst gesloten met de makers van de website, omdat we er van overtuigd zijn dat deze website alles in huis heeft om het verenigingen in de toekomst het leven administratief makkelijker te maken. De website biedt een schat aan actuele info, handige hulptools (bijvoorbeeld om eenvoudig de boekhouding te voeren, publicaties in het Belgisch Staatsblad te doen, briefpapier aan te maken, de ledenlijst bij te houden, …) en advies  door middel van praktische info voor elk soort vereniging.

 

Om aan de slag te gaan met Vereniginginfo.be heb je een activitatiecode nodig. Iedere vereniging heeft zijn of haar code gekregen. Ben je je code verloren of heeft jouw vereniging geen code gekregen? Neem dan zeker contact op met het Verenigingsloket.


Contact

Openingsuren