Vacature: stedenbouwkundige (A-niveau / statutair dienstverband / voltijds)

Het gemeentebestuur van Overpelt is op zoek naar een:

 

STEDENBOUWKUNDIGE

 

A-niveau / statutair dienstverband / voltijds


De stedenbouwkundige waarborgt in het kader van de geldende Vlaamse reglementering een kwaliteitsvolle voorbereiding en uitvoering van het beleid dat inzake ruimtelijke planning in de gemeente wordt gevoerd. Verder staat hij/zij in voor de coördinatie van alle werkzaamheden op gebied van grondgebonden vergunningenbeleid en aanverwante materies binnen de gemeente. Hiertoe geeft de stedenbouwkundig ambtenaar leiding aan de deskundigen en administratieve medewerkers van de dienst.

 

Profiel

Je hebt een diploma dat toegang geeft tot niveau A (masterdiploma, diploma universitair onderwijs of  hoger onderwijs van twee cycli dat gelijkgesteld werd met universitair onderwijs). Daarnaast heb je ook een diploma van een opleiding ruimtelijke ordening. Laatstejaarsstudenten mogen ook deelnemen aan de selectieproeven. Je hebt kennis van administratief–juridische procedures inzake stedenbouw en ruimtelijke ordening en je beschikt over de nodige communicatieve, organisatorische en leidinggevende vaardigheden.

 

Ons aanbod:

We bieden een boeiende job in een sterk groeiende en dynamische gemeente. Een tewerkstelling in voltijds statutair dienstverband. Naast het loon zijn er extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, aanvullend pensioen, maaltijdcheques en ecocheques. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 1 jaar.

 

 

Klik hier om de volledige functiebeschrijving te raadplegen.

 

Ons aanbod

Een boeiende job met verantwoordelijkheden in een aangename en uitdagende werkomgeving.  Een tewerkstelling in voltijds statutair dienstverband. Ervaring in een gelijkaardige functie kan worden gevaloriseerd. Naast het loon zijn er extra voordelen zoals een hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en fietsvergoeding. Er wordt een wervingsreserve aangelegd voor 12 maanden.

 

Heb je interesse voor deze functie?

Je kan je sollicitatiebrief, samen met je curriculum vitae en een kopie van je diploma tot en met 15 maart 2017 indienen bij het Gemeentebestuur van Overpelt, Oude Markt 2, te 3900 Overpelt of per e-mail versturen naar personeelsdienst@overpelt.be.

Voor vragen en bijkomende inlichtingen kan je terecht bij mevr. Liesbeth Tielens, personeelsdienst (tel. 011/80.94.25 of per e-mail liesbeth.tielens@overpelt.be)

 

Wil je weten waar overpelt voor staat?

Klik dan hier om een filmpje over Overpelt te bekijken.